Kvinne overfalt på supermarkedet:

Stukket i rumpa med sædsprøyte

Gjerningsmannen (52) er nå dømt til ti års fengsel.

HANDLETUR: Kvinnen skal bare sette handlevognen tilbake, da en mann stikker henne med sprøyte fylt med sæd. Video: Anne Arundel County Police, Maryland. Vis mer
Publisert

Katie Peters trodde først hun hadde blitt brent med en sigarett, men den sviende smerten skulle vise seg å være noe helt annet.

For Peters ante fred og ingen fare da den ukjente mannen kom inn døra på supermarkedet i Maryland, USA. Hun skulle bare sette tilbake vogna si, da hun kjente at han skumpet borti henne.

- Jeg vet, det føles som et vepsestikk, skal mannen ha sagt til henne ifølge TV-kanalen Fox5, som har intervjuet Peters om hendelsen.

Kjente våt flekk

Overvåkningsbilder frigitt av politiet i Anne Arundel County viser hvordan mannen trekker en gjenstand ut av lommene, dytter den mot Peters' rumpe og deretter legger den tilbake i skjortelomma si.

Ifølge en uttalelse fra Anne Arundel County skal kvinnen ha kjent en våt flekk på buksa etter sammentreffet.

Men fremdeles hadde hun ingen anelse om hva hun ble stukket med.

- Det kunne ha vært rottegift, hiv eller «crystal meth». Jeg vet ikke hva som var i den sprøyta, sier Peters til Fox5.

STUKKET MED SPRØYTE: Overvåkningsbilder fra supermarkedet viser at mannen kom tett innpå Peters med en gjenstand i hånda. Skjermdump: Anne Arundel County
STUKKET MED SPRØYTE: Overvåkningsbilder fra supermarkedet viser at mannen kom tett innpå Peters med en gjenstand i hånda. Skjermdump: Anne Arundel County Vis mer

Hun begynte å kjøre hjemover, og forteller til TV-kanalen at det begynte å gjøre «skikkelig vondt».

- Jeg ringte sønnen min og sa: «Noe er galt. Jeg håper ingenting skjer med meg. Jeg håper jeg kommer meg hjem. Jeg elsker deg!»

Fant sprøyter med «tåkete væske»

Dagen etter oppdaget Peters et ti centimeters rødt merke på den ene av rumpeballene, og bestemte seg derfor for å dra på legevakta. Det skriver nettavisa Capital Gazette.

Da politiet friga overvåkningsvideoen til publikum, førte et anonymt tips til at politiet kunne identifisere gjerningsmannen (52). Da han ble arrestert, fant politiet flere sprøyter både i hjemmet og i bilen hans.

KRASJ: Denne 59 år gamle sjåføren ble dømt til tre og et halvt år i fengsel etter denne skrekkulykken i Sussex i England. Video: KameraOne. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Alle var fulle av «en tåkete væske», som politiet seinere, ved hjelp av DNA-testing, kunne slå fast at var gjerningsmannens egen sæd.

Politiet er av den oppfatning at Peters ikke er mannens eneste offer.

- Måten han gjorde dette uten å nøle gjør at det er vanskelig å tro at dette er første gang han gjør noe slikt, sier politisersjant Jacklyn Davis til Baltimore Sun.

HOPPET UNNA: Da kvinnen merket at noe var galt, hoppet hun unna. Da skal mannen ha sagt: «Jeg vet, det føles som et vepsestikk». Skjermdump: Anne Arundel County
HOPPET UNNA: Da kvinnen merket at noe var galt, hoppet hun unna. Da skal mannen ha sagt: «Jeg vet, det føles som et vepsestikk». Skjermdump: Anne Arundel County Vis mer

- Grusomme handlinger

52-åringen har selv forklart i avhør at han prøvde å injisere to andre kvinnelige ofre før han stakk Peters.

En av dem var ei 17 år gammel jente, skriver Capital Gazette.

I retten erklærte 52-åringen seg skyldig for overfall mot Peters, samt forsøk på overfall mot de to andre kvinnene.

Han er dømt til ti års fengsel med prøvetid på fem år, ifølge en nylig uttalelse fra Anne Arundel County i Maryland.

- Tiltaltes handlinger var virkelig grusomme, sa statsadvokat Anne Colt Leitess.

- Han gikk med hensikt ut i vårt samfunn med mål om å overfalle intetanende kvinner. Med denne dommen vil han bli fjernet fra samfunnet vårt i lang tid. Jeg er takknemlig overfor borgerne som identifiserte ham takket være videoen som politiet friga, og at ofrene er i stand til å gå videre etter dette meningsløse angrepet.

Katie Peters har fått profylaktiske (forebyggende) medisiner som skal forhindre at hun får noen følger etter sprøyteangrepet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer