Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stukket ned i egen bakgård i natt

45-åring operert på St Olavs Hospital.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Mannen, som er født i 1963, stod i bakgården ved huset sitt i Bakkegata da to personer kom bort til ham.

- De spurte om han hadde penger. Da han sa nei, hugget de ham med en kniv. Kniven ble stående fast i mannen mens de to personene forlot stedet og gikk mot Kirkegata, sier operasjonsleder Leif Berglund  i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

Ifølge en pressemelding fra St Olavs Hospital er mannens helsesituasjon uavklart.

- Våre meldinger tyder på at det skal gå greit med mannen, og vi planlegger avhør av offeret i løpet av dagen, sier operasjonsleder Leif Berglund til Dagbladet.no.

De to personene skal være av afrikansk opprinnelse, var rundt 175 cm og 180 cm høye, og var iført hettegensere. Trolig er gjerningsmennene rundt 20 år gamle, har offeret selv fortalt politiet.


Politiet fikk melding om hendelsen klokken 05.02 i natt.

Nattas brutale ran føyer seg inn i en lang rekke stygge ran i Trondheim siden nyttår.

- Vårt fokus nå er ranet som skjedde i natt. Kriminalvakta vil koordinere etterforskningen av denne konkrete saken. Etter hvert vil ransgruppa se etter eventuelle andre sammenhenger, sier Berglund til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media