Stukket ned på åpen gate

En 25 år gammel mann er kjørt til Ullevål sykehus etter å ha blitt påført tre knivstikk i et gjengslagsmål i Oslo i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere forbipasserende ble vitner til hvordan i alt ni personer braket sammen i et voldsomt slagsmål i Dælenengata ved Carl Berners plass i Oslo. De involverte slo løs på hverandre med balltre og stokker under et voldsomt leven. Politiet fikk meldingen klokka 17.30.

I lungen

Plutselig stakk alle av fra åstedet. Tilbake på bakken lå den skadede 25-åringen. Han var påført i alt tre knivstikk - i lungen, i ryggen og i overarmen. Ullevål sykehus opplyser at skadene er lette, og at tilstanden er stabil. Politiet kommer til avhøre han senere.

Politiet utelukker ikke at flere kan ha blitt skadd i sammenstøtet.

- Foreløpig har vi bare meldingen om 25-åringen. Vi sjekker kontinuerlig med legevakten for å kartlegge om flere ble skadd i slagsmålet, sier operasjonsleder Per Arve Bakke ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ingen er pågrepet etter masseslagsmålet.

Gjengoppgjør

Politiet avhører nå vitnene til slagsmålet. De store antallet involverte i slagsmålet styrker politiets mistanker om at det dreier seg om et gjengslagsmål.

- Det ser ut som et oppgjør mellom gjenger, ja. Men vi vet ikke hvilke, sier operativ uteleder fra politiet Dag Akstun.

Ifølge politiet var flere av de som sloss av kurdisk og irakisk opprinnelse.