Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stupfull arabisk prins ble slept av flyet på Heathrow

Tok seg inn i cockpiten for å klage på servicen.

Illustrasjonsfoto: TOBY MELVILLE / REUTERS / NTB SCANPIX
Illustrasjonsfoto: TOBY MELVILLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den bahrainske prinsen Mubarak Hamad (29) måtte onsdag slepes av flyet av politifolk væpnet med sjokkpistoler etter landing på Heathrow i London. Årsak: Han ble rabiat på turen og tok seg inn i cockpiten for å klage på servicen, skriver The Telegraph.

Prinsen, som trolig er i nær familie med Bahrains kong Hamad bin Isa Al Khalifa, begynte kort tid etter avgang fra Qatars hovedstad Doha å gi høylytt uttrykk for oppvartningen på British Airways-flyet. Til slutt tok han seg altså inn til pilotene for å framføre sin misnøye, og nektet å returnere til setet.

Dermed anropte flypersonalet politiet på Heathrow, som sto klare da Boeing 777-maskinen landet. Den antatt svært berusede prinsen ble dratt med inn på flyplasspolitistasjonen for å avgi DNA-prøve og bli tatt bilde av. Han ble løslatt mot kausjon, men må møte i retten seinere i måneden.

Styrtrike Hamad bor i det fasjonable London-strøket Belgravia, som har kjendiser som Sean Connery, Roger Moore og José Mourinho på lista over nåværende og tidligere beboere.