Stygg trafikk-dag

En tysk kvinne er død og seks personer skadd, hvorav to alvorlig, i tre kraftige sammenstøt i trafikken i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trafikken har krevd ett liv og skadet seks andre på norske veier i dag. På E6 rett ved Hunderfossen Familiepark nord for Lillehammer omkom en tysk kvinne i en kraftig frontkollisjon mellom to personbiler. Den tyske kvinnen var på vei sørover da bilen hun kjørte kom over i motgående kjørefelt. Dødsulykka skjedde like før klokka 18. I den andre bilen satt en kvinne og hennes to barn fra Hamar-distriktet. Alle tre ble alvorlig skadd i sammenstøtet og er fraktet til Fylkessykehuset i Lillehammer.

Ulykka skjedde bare 500 meter fra stedet der en mann og en kvinne i 50-åra omkom i en trafikkulykke sist søndag.

Vaktleder Knut Vestby ved Lillehammer politidistrikt sier til Dagbladet.no at politiet ikke har kartlagt hendelsesforløpet i denne siste kollisjonen ennå.

Bil mot vogntog

Klokka 12.30 krasjet en personbil og et vogntog front-mot-front i Kopstad-krysset, på E18 mellom Tønsberg og Holmestrand. Den 25 år gamle mannen som kjørte personbilen blir nå operert på Vestfold sentralsykehus. Han pådro seg alvorlige skader i bryst- og bukregionen og tilstanden hans er kritisk og ustabil, opplyser sykehuset.

Eldre ektepar

På Ullevål sykehus ligger en 84 år gammel kvinne fra Telemark livstruende skadd etter at bilen hun og mannen kjørte i front-kolliderte med en møtende bil. Sammenstøtet skjedde på Valebøveien mellom Skien og Notodden klokka 15.45. Tilstanden til kvinnens 85-årige ektemann er alvorlig, mens føreren av den andre bilen pådro seg lettere skader.

- Mye tyder på at det eldre ekteparet var i ferd med å svinge av veien da de kolliderte, sier vaktleder Odd Høiås ved Skien politidistrikt til Dagbladet.no.

TRAFIKK-DREPT: En person ble drept i denne ulykka ved Hunderfossen i ettermiddag.