Stygg trafikkulykke ved Svinesund

En 70 år gammel mann omkom og en 11 år gammel jente ble påført kritiske skader i hode og bryst i en trafikkulykke på E6 på norsk side av Svinesundbrua i Østfold i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En jente i 16-årsalderen og en eldre kvinne ble også skadd i ulykken.

I alt tre biler var innblandet i ulykken, som trolig skjedde ved at bilen som ble ført av 70-åringen, kom over i motgående kjørefelt og kolliderte med en lastebil og traff en tredje bil, forteller politiet i Halden . De tre skadde var passasjerer i bilen som 70-åringen kjørte.

Tilstanden skal være kritisk for én av de skadde, en 11 år gammel jente. Hun er innlagt på Ullevål sykehus. Ifølge sykehuset er jenta påført skader i hodet og bryst. Tilstanden blir betegnet som kritisk og ustabil.

Den eldre kvinnen og den andre jenta er innlagt ved Fredrikstad sykehus med mindre skader. Ingen i de andre bilene kom fysisk til skade i ulykken.

Ulykkesbilen var på vei nordover fra Sverige da den kom over i motsatt kjørefelt noen hundre meter fra Svinesundbrua. Ulykken skjedde om lag 500 meter inn på norsk side, der E6 innsnevres fra to til ett felt.

(NTB)