Styrer i Hagens rike

Mille-Marie Treschow tar styreplass i Stein Erik Hagens kjøpesenterimperium Steen & Strøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forretningskvinnen Mille-Marie Treschow - med bakgrunn fra skog, trelast og stein - er blitt fristet av handel, flotte butikkfasader og trender.

I styret for Steen & Strøm skal hun få pengene til å yngle i husbondens nye hjertebarn. Sjøl blir storaksjonæren heretter varamedlem med møte- og talerett.

Steen & Strøm eier eller drifter rundt 50 kjøpesentre i Skandinavia. Konsernet har investert 4,5 milliarder kroner i det svenske og danske kjøpesenterlandskapet, og har ikke tenkt å stoppe med det.

-  Morsomt

-  Det er morsomt å vise min forlovede hva jeg driver med. Vi diskuterer ofte hverandres virksomheter når vi er hjemme i stua, og da er det naturlig å ta henne med ut på arrangementer som dette, sa Hagen under omvisningen på matbutikken Maxi på Bjølsen i Oslo i mars.

Det var nok ikke fordi hans kjære ikke likte butikken at Hagen noen uker seinere overraskende kunngjorde at han ville selge alle matbutikkene til svenske Ica Förbundet.

Hagen venterå få minst sju milliarder kroner.

Evig eier

Noe annet er det med investeringen i Steen & Strøm der Hagen og hans familie kontrollerer 56 prosent av aksjene: -  Jo, her er jeg en langsiktig eier. I alle fall så lenge jeg lever, bedyrte kjøpesenterkongen i mars i år.

FRISTES: Mille Marie Treschow, her sammen med sin kommende ektemann Stein Erik Hagen.<P>