Du leser nå Dagbladet Pluss

Styrer mellom døde for å finne overlevende

Båtene må gå mellom lik for å se om det finnes overlevende flyktninger.

BLIR REDDET:  En stor gruppe flyktninger blir reddet av et norskeid skip i Middelhavet. Foto: Norsk sjømann, via Rederiforbundet
BLIR REDDET: En stor gruppe flyktninger blir reddet av et norskeid skip i Middelhavet. Foto: Norsk sjømann, via RederiforbundetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rederiforbundet og Flyktninghjelpen går nå i felles front for å presse fram politiske tiltak i Norge og internasjonalt for å stanse den stadig eskalerende flyktningkatastrofen som finner sted i Middelhavet hver eneste dag.

Hittil i år har mer enn 110 000 flyktninger tatt seg inn i Europa via Middelhavet, som er en voldsom økning i forhold til tidligere i år.

Italia har mottatt 60 000 av disse. Men ikke alle kom fram i live. 1889 mennesker har omkommet så langt i år, hvorav 1600 siden juni måned.

Flyter i vannet

- Våre skip er nå i førstelinjen. Så godt som daglig er våre mannskap øyenvitner og aktører til den pågående humanitære katastrofen, som har eskalert voldsomt de siste månedene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.