Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Styret i Kværner har godkjent salg

Styret i Kværner har godkjent prinsippavtalen om å selge Kværner Hydrocarbons og Kværner Process Technology til russiske Yukos Oil for 885 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salgsavtalen må også godkjennes av det nye styret i Kværner som skal velges på den ekstraordinære generalforsamlingen 2. november. I tillegg er salget avhengig av en endelig avtale og av visse andre nødvendige godkjennelser. En endelig avtale skal inngås før utgangen av november og skal sluttføres så snart som mulig deretter.

Onsdag kunngjorde Kværner også at selskapet har inngått avtale om å bygge to dampgeneratorer for gjenvinning av varme og en dampkondensator ved et stort energianlegg i Pennsylvania i USA.

Det er Allegheny Energy Supply Company som er ansvarlig for energianlegget, og oppdraget Kværner har fått, er det tredje i tilknytning til dette anlegget.

Kværner E&C (Ingeniør& Konstruksjon) har i dag seks energianlegg under bygging i USA. Arbeidet i forbindelse med den sist inngåtte avtalen skal begynne i desember, og anlegget skal stå ferdig i november 2002.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!