Styrets innstilling: det nye sykehuset bør ligge i Molde

Flertall for Molde i første runde.

INNSTILLING:  Styret i Helse Møre og Romsdal gikk i dag inn for at sykehuset skal bli plassert i Molde. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet.
INNSTILLING: Styret i Helse Møre og Romsdal gikk i dag inn for at sykehuset skal bli plassert i Molde. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND/OSLO (Dagbladet): I dag tok styret i Helse Møre og Romsdal stilling til om det nye sykehuset i fylket bør ligge i Molde eller Kristiansund, den opphetede debatten munnet ut i denne anbefalingen fra de ni representantene i styret:

Det nye sykehuset i fylket bør ligge i Molde.

Slik var møtet I tur og orden la styret fram sin anbefaling.

Styreleder Stein Kinserdal fortalte om sitt syn i saken, men kom ikke med noen anbefaling vedrørende plassering. Styremedlem Svein Anders Grimstad mener kompetansen er større i Molde og anbefalte derfor at sykehuset havner på Opdøl.

Styremedlem Kirsti Slotsvik ønsker at sykehuset havner i Kristiansund, og nestleder i styret, Petter Bjørdal, anbefalte nå Molde. Det samme gjorde styrerepresentant Ivar Egset og styremedlem Torbjørg Vanvik.

Harald Topphol fra Legeforeningen som er representant for de ansatte i Volda stemte for Kristiansund. Trine Sevaldsen, som representerer Sykepleierforbundet stemte også for Kristiansund.

Styreleder Stein Kinserdal valgte Molde og skapte dermed et flertall i styret for et sykehus utenfor Molde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer