Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Styrker kontantstøtten for ettåringer

Både Arbeiderpartiet og SV ville fjerne kontantstøtten, men nå skal Senterpartiet ha fått viljen sin.

Foto: AFP/Scanpix
Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Både Arbeiderpartiet og SV ville fjerne kontantstøtten, men nå skal Senterpartiet ha fått viljen sin.

Forhandlingene mellom de rødgrønne partiene ble sluttført sent tirsdag kveld, og onsdag ettermiddag presenterer partiene den nye regjeringsplattformen.

Ifølge TV 2 skal regjeringen ha bestemt seg for å styrke kontantstøtten. Dette er i så fall en klar seier til Sp som vil videreutvikle støtteordningen ved å målrette den mot familier der en av foreldrene er hjemme med barn under to år.

Det står imidlertid ingenting i erklæringen om at det skal stilles krav om at foreldrene må være hjemme med barna for å motta støtten, men det heter at kontantstøtten for ettåringene skal målrettes mer enn slik den er i dag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling