Styrtet i elva

HVAM (Dagbladet): Den 40 år gamle erfarne sjåføren skal ha blitt forstyrret av passasjeren, slik at hun mistet kontroll på den 16 tonn tunge flybussen. Den hypermoderne bussen knuste autovernet og stupte ti meter ned i den iskalde elva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi kom fram til et mareritt, sier Roger Tårnes (22). Takket være snarrådig innsats av blant andre Anders Gaarder (41), Torleif Belck-Olsen (40), Roger Tårnes (22), Stian Mannvik (22), Anita Aksdal (45) og Inge Aksdal (42) klarte redningsmannskapene å få liv i den mannlige passasjeren i flybussen.

- Det første jeg tenkte da jeg kom ned til ulykkesstedet var: Hvor mange personer er det i bussen? Sjåføren var ved bevissthet da jeg fikk kontakt med henne, sier Anders Gaarder, som bor noen kilometer unna ulykkesstedet.

- Hun satt klemt fast - og under seg hadde hun en mann som satt fast med hodet under vannet. Sammen med tre-fire andre fikk vi henne raskt ut, og vi fikk også opp han som lå under vann. Han begynte heldigvis å puste etter kort tid, sier Gaarder.

Livstruende

Passasjeren lå seint i går kveld livstruende skadd på intensivavdelingen på Ullevål sykehus. Tilstanden til sjåføren er stabil.

Kvinnen kjørte aleine fra Gardermoen like før klokka 18.30 i går kveld. Ved Skedsmokorset sto det en mann i veikanten langs E6 og viftet med armene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer