Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Styrtet til da de hørte en kvinne hyle i natt

Tre menn på byen i Trondheim overmannet en 25-åring under et angivelig voldtektsforsøk.

- VOLDTEKTSFORSØK: En 25 år gammel mann ble i natt pågrepet nær Ila kirke i Trondheim. Tre menn, som mener han forsøkte å voldta en kvinne, tok kontroll over ham til politiet kom.  
Foto: Gorm Kallestad  / SCANPIX
- VOLDTEKTSFORSØK: En 25 år gammel mann ble i natt pågrepet nær Ila kirke i Trondheim. Tre menn, som mener han forsøkte å voldta en kvinne, tok kontroll over ham til politiet kom. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Ei gruppe på tre-fire personer gikk sammen hjem fra byen da de hørte kvinnehyl i området ned mot Skansen stasjon vis-á-vis Ila kirke i Trondheim i natt.

De løp til stedet hvor lyden kom fra, og oppdaget at en kvinne ble holdt nede av en mann som lå oppå henne, skriver adressa.no.

- Tre menn i begynnelsen av tjueåra brøt inn og tok kontroll på ham. De oppfattet at mannen forsøkte å voldta kvinnen, sier operasjonsleder Morten Stene i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 03.45 i natt.

De tre byvandrerne holdt mannen i sjakk til politiet ankom åstedet. Kvinnen, som angivelig ble forsøkt voldtatt, rømte fra stedet i det hun slapp løs fra overgriperen.

— Vi er fornøyd med at forbipasserende bryr seg når de oppfatter at folk er i nød, slik at folk ikke utsettes for alvorlig kriminalitet, uttalte operasjonsleder Leif Berglund til NTB i natt.

Mannen, som nå sitter i arresten, er født i 1984. 25-åringen vil trolig bli avhørt i formiddag.

- Vi er veldig interessert i å komme i kontakt med kvinnen. I natt lette vi med hunder etter henne, og vi varslet drosjer i byen, sier Stene som oppfordrer kvinnen til å melde seg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media