Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Styrtet to ganger på én dag

Justin Kirkbride overlevde da flyet hans styrtet. Han trodde han var reddet da han ble plukket opp av redningshelikopteret. Så styrtet det også...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om Kirkbride bør omtales som verdens heldigste mann, eller en av de mest uheldige, er vanskelig å slå fast. Men han overlevde i hvert fall både en flystyrt og en helikopterstyrt i løpet av én dag.

31-åringen, som er fra Farmington i New Mexico, var ute og fløy for turister onsdag denne uka. Med seg i Cessna-flyet hadde han passasjerene Larry Diamond og Tom Robbins.

Kirkbride mistet kontrollen over flyet, og styrtet i noen trær i den sørvestlige delen av Colorado mountains, skriver nyhetstjenesten Ananova.

Gikk i seks timer

Diamond brakk beinet, mens Robbins brakk to ribbein og fikk flere kutt. Kirkbride prøvde å ringe etter hjelp, men mobiltelefonen hans var uten dekning. Dermed måtte han gå snø opp til knærne i seks timer gjennom skogen, før han endelig kunne ringe etter hjelp.

Da trodde han selvfølgelig at det verste var over.

Så feil kan man ta.

Bekymret

Redningshelikopteret plukket ham opp, og satte kurs for havaristedet. Bare én kilometer unna det styrtede Cessna-flyet, styrtet helikopteret rett i bakken fra 21 meter.

Kirkbride lot seg ikke skremme nevneverdig.

- Jeg vil heller kalle dette landinger enn styrter, siden jeg klarte å gå etter begge episodene. Jeg tror ikke «redd» er det riktige ordet. Men jeg var selvfølgelig bekymret for passasjerene mine. De er første prioritet for en pilot, sier Kirkbride.

Det var sju mennesker om bord i redningshelikopteret. Ingen av dem ble alvorlig skadd.

STYRTMANNEN: Justin Kirkbride (t.h.) kom fra begge ulykkene uten skader. Her sitter han sammen med passasjer Tom Robbins, som brakk to ribbein i den første ulykken.
Hele Norges coronakart