Styrtrik på storsalg av luksus-sex

I disse to leilighetene sentralt i Oslo skal en 30-årig oslokvinne ha drevet luksusbordell. Kvinnen er nå siktet for å ha utnyttet fattige østeuropeiske kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet mener at kvinnen har vært sentral i en prostitusjonsliga som skal ha tjent flere millioner kroner på salg av sex til norske menn.

I går ble den norske antatte hovedkvinnen i ligaen varetektsfengslet i Oslo tingrett. Da politiet pågrep kvinnen fant de også et større pengebeløp.

Kvinnen nekter straffskyld, og har forklart til politiet at hun tjente pengene ved selv å prostituere seg. Hun skal ha forklart til politiet at hun har et stort personlig forbruk.

Ligaen har ifølge politiet forgreininger til en rekke andre europeiske land.

I etterforskningsmaterialet kommer det fram at ligaen har bånd til både Tyskland, Ungarn, Romania, Italia og Norge.

«Kynisk»

Politiet mener den norske kvinnen kynisk har utnyttet en rekke fattige kvinner fra Øst-Europa og har siktet henne for menneskehandel, eller såkalt trafficking.

Kvinnene skal ha blitt fraktet gjennom Europa til Norge og videre til blant annet bordellet som ligger i en av Oslos mest fasjonable gateadresser.

I vestkantleiligheten har de tatt imot norske horekunder i stor stil. Leiligheten skal ha vært luksuriøst innredet med boblebad og badstue, tre soverom og to oppholdsrom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.