Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Suharto er svak

Eksdiktator i Indonesia er innlagt på sykehus med indre blødninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den tidligere presidenten og diktatoren i Indonesia, Suharto, ble torsdag innlagt på sykehus i Jakarta med indre blødninger.

Fredag kom meldingen om at tilstanden hans er svak. 84-åringen har fått blodoverføring, men legene har foreløpig ikke klart å stanse blødningen.

- Suhartos tilstand er for øyeblikket ikke stabilisert. Han er ved bevissthet og kjenner igjen familien, men han er svak, sier hans lege Marjo Subiandono ifølge AP.

Suharto ble kastet som president i 1998, etter å ha styrt landet med jernhånd i 32 år. To år senere ble han anklaget for å ha underslått 600 millioner dollar, men saken ble henlagt på grunn av hans sviktende helse.

PÅ SYKEHUS:</B> Suharto er ved bevissthet, men den indre blødningen er ikke stanset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling