Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sukkersøt hevn: Slik tok Tobias igjen for lillebrorens (15) Facebook-spøk

Gutterommet ble et rosa inferno av p-piller, Justin Bieber, dildoer og sminke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange har nok opplevd å bli utsatt for en såkalt «frape» på Facebook, enten det gjelder kleine bilder eller pinlige statusoppdateringer.

En «frape» er en type Facebook-spøk som gjennomføres ved å gå inn på noens profil og endre informasjon, som status eller profilbilde, uten at profilens eier får det med seg.

Nettopp det fikk den nederlandske regissøren og produsenten Tobias Mathijsen erfare, da hans lillebror (15) sørget for å forvandle mer eller mindre alt innhold på hans profil, trolig til det pinlige og ugjenkjennelige.

FORANDRING FRYDER NEPPE: Som følge av en facebookspøk ble 15-åringens rom ble forandret til det ugjenkjennelige. Foto: Tall Tales
FORANDRING FRYDER NEPPE: Som følge av en facebookspøk ble 15-åringens rom ble forandret til det ugjenkjennelige. Foto: Tall Tales Vis mer

Men hevnen er, som kjent, søt. Og Tobias' hevn mot lillebroren var av det usedvanlig søte slaget.

Fra macho til feminint For i stedet for å ta igjen med samme mynt og starte en såkalt «Facebook-krig» mot lillebroren, samlet Tobias inn et knippe venner til dugnad for å pusse opp lillebrorens soverom.

Videoen av hevnprosjektet ble lagt ut både på hjemmesida til Tobias' produksjonsselskap Tall Tales og på Youtube i forrige uke, der den allerede har blitt sett av over to millioner.

Og her snakker vi ikke om en oppussing av typen «forandring fryder», i alle fall ikke for lillebrorens vedkommende.

FEMININT: Borte var NIrvana- og Metallica-plakater til fordel for en langt mer rosa atmosfære og Justin Bieber. Foto: Tall Tales
FEMININT: Borte var NIrvana- og Metallica-plakater til fordel for en langt mer rosa atmosfære og Justin Bieber. Foto: Tall Tales Vis mer

15-åringens mørke gutterom ble nemlig forvandlet til et sukkersøtt, rosa jenterom.

Dermed var det ut med 15-åringens datamaskiner, plakater av band som Nirvana og Metallica, og mørke, nøytrale farger til fordel for rosa- og lillanyanser, p-piller, rulleskøyter, Justin Bieber-plakater, dildo, kondomer og sminkebord med smykker og tiara.

- Nei, nei, nei! Og lillebrorens reaksjon på oppussingen?

- Å, herregud. Nei, nei, nei!

DILDO OG P-PILLER: Jenterommet inneholdt detaljer som sminke, parfyme, p-piller, dildo og kondomer. Foto: Tall Tales
DILDO OG P-PILLER: Jenterommet inneholdt detaljer som sminke, parfyme, p-piller, dildo og kondomer. Foto: Tall Tales Vis mer

Oppussingen ble så gjennomført at 15-åringen sannsynligvis må regne med å bruke en del tid dersom han vil ha tilbake sitt gamle og mer macho soverom.

Derfor konkluderer han raskt med at han muligens derfor må venne seg til sitt nye, feminine soverom:

- Jeg tror jeg er for lat til å endre alt dette tilbake til det normale. Det er det som er problemet...

FORTVILET: Slik fikk lillebror lære at det ikke lønner seg å tulle med brorens Facebook. Foto: Tall Tales
FORTVILET: Slik fikk lillebror lære at det ikke lønner seg å tulle med brorens Facebook. Foto: Tall Tales Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media