Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Suksess for Depp og Pacino

NEW YORK (Dagbladet): Ryktene har gått en stund, og i går ble de bekreftet: Al Pacino og Johnny Depps nye gangsterfilm får topp karakter av kritikerne. «Donnie Brasco» handler om en FBI-agent (Depp) som infiltrerer mafiaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Al Pacino er den slitne drapsmannen Lefty som tar Donnie under sine vinger og lærer ham mafiaens kodeks. En gangster «betaler aldri for en drink», er blant de viktige.

New York Times kaller filmen «den beste» i sjangeren på lang tid. USA Today gir toppkarakter på fire stjerner, og Daily News slår bare av en halv stjerne i sin kritikk.

«Donnie Brasco» blir beskrevet som Johnny Depps steg opp i stjerneklassen, der Al Pacino lenge har befunnet seg.

«Donnie Brasco» bygger på en sann historie om FBI-agenten Joe Pistone, som infiltrerte mafiaen i seks år på 70-tallet. Hans arbeid førte til 200 arrestasjoner og mer enn 100 domfellelser i en serie rettssaker på åttitallet.

SUKSESS: Johnny Depp og Al Pacino slik de framstår i den nye mafiafilmen «Donnie Brasco». Filmen får strålende kritikker i amerikansk presse. I STJERNEKLASSEN: Johnny Depp.