Suksess-gjengen klar for NM

Selv om hopperne har gjort reint bord de to siste helgene, er det ingen i gjengen som tar av. I morgen er det Kollen-NM som gjelder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  I stedet for å sole oss i suksessen, skal vi jobbe enda hardere og være flinke på alle områder. Bare på den måten kan vi holde det høye nivået. Sovner vi nå, kan det fort gå den andre veien, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til Dagbladet.

Både Roar Ljøkelsøy, Lars Bystøl og Bjørn Einar Romøren har gullformen inne. De tre er også klare for OL i neste måned.

-  Alle har vunnet renn i vinter, og er sikre på OL-laget. Bak de tre kjemper fem mann om to ledige plasser: Tommy Ingebrigtsen, Sigurd Pettersen, Henning Stensrud, Anders Bardal og Daniel Forfang, sier Clas Brede Bråthen.

Fjerdemann i OL-troppen blir kanskje tatt ut etter morgendagens flomlys-NM i Kollen.

-  Det er også mulig vi venter med de to siste OL-plassene til etter helgas v-cuprenn i Zakopene. Uansett blir det et viktig NM i Kollen. Kanskje dukker det også opp en outsider, sier Clas Brede Bråthen.

92 løpere er påmeldt til storbakke-NM. Tittelforsvarere er Sigurd Pettersen og Anette Sagen.

VANT: Roar Ljøkelsøy gikk til topps i Sapporo sist helg. I morgen kan han vinne NM i Holmenkollen. Foto: Reuters/Scanpix Reuters/Scanpix
VANT: Roar Ljøkelsøy gikk til topps i Sapporo sist helg. I morgen kan han vinne NM i Holmenkollen. Foto: Reuters/Scanpix Reuters/Scanpix Vis mer