Suksess i undertøy

NEW YORK (Dagbladet): Kirstie Alley (42) har suksess med sin nye TV-serie «Veronica's Closet», som sikkert blir å se på norske skjermer etter hvert. I serien spiller hun en vellykket undertøysfabrikant som sliter med vekta og en utro ektemann. - Jeg trives best sånn litt på kanten, sier hun til New York Times.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Suksessen kommer fire år etter at «Cheers» ble nedlagt. Det var denne serien som gjorde Alley til stjerne etter en lang karriere med like mange bølgedaler som bølgetopper.

Men i høst har hun en sesong som mange skuespillere bare kan drømme om. Før seriepremieren med «Veronica's Closet» var Alley tilbakeholden og takket nei til intervjuer. Etter at kritikerne har rost serien, selv om noen synes den er litt smakløs, har hun stilt opp. Seinere i høst har hun hovedrollen i Woody Allens nye film «Deconstruction Harry» og i en romantisk komedie med Tim Allen om et velstående par på flukt fra skattevesenet.

Travolta

Til neste år skal hun spille den kvinnelige hovedrollen i en film med John Travolta. I likhet med ham er Allen medlem av den omstridte scientologi-kirken. Nå som hun tjener store penger, bruker hun en del av disse til å bygge misjonsstasjoner for kirken rundt om i verden.

- Den hadde svaret på mange av de spørsmålene jeg stilte meg selv, sier hun.

Kirstie Alley stiller også opp som talskvinne for organisasjonen Narconon, som arbeider med å rehabilitere stoffmisbrukere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer