Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Suksesslege siktet for medisindrap på samboeren. - Han stelte grava hennes to ganger i uka

Barna og eks-kona til legen som er siktet for å ha drept Anne Linell Sundt (39) så en mann i sorg i de ni månedene politiet i all hemmelighet etterforsket ham.

- STELTE GRAVA: Familien til den drapssiktede legen forteller at mannen etter at hans samboer Anne Linell Sundt døde, tok vare på grava hennes. Foto: BJØRN LANGSEM
- STELTE GRAVA: Familien til den drapssiktede legen forteller at mannen etter at hans samboer Anne Linell Sundt døde, tok vare på grava hennes. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For akkurat ett år siden, fredag 12. desember 2014, våknet den suksessrike legen i 50-åra alene på soverommet. En stund seinere fant han Anne Linell Sundt (39), sin samboer gjennom flere år, død i stua.

Ganske nøyaktig ni måneder seinere, på valgdagen mandag 14. september 2015, ble legen pågrepet på sin legeklinikk i Oslo. Ingen av hans nærmeste kolleger var til stede og pågripelsen gikk rolig for seg. Politiet mente han hadde drept sin egen samboer med en overdose medisiner. Siktede har fra dag én nektet straffskyld.

Politiet mistenkte tidlig at legen kunne ha skyld i kvinnens død og etterforsket legen i det stille for flere forhold i ni måneder før han selv ble kjent med drapsanklagene. Omstendigheter rundt funnstedet gjorde dem mistenksomme.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?