Sulten skihopper

Navn: Tommy Ingebrigtsen Alder: 22 Yrke: Skihopper

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han ser ikke akkurat sånn ut, med bare 58 kilo innenfor den trange hoppdressen, men Tommy Ingebrigtsen er en storspiser. Han spiser alt , utenom tomat.

Ellers er musikk og damer to av Tiger'ns store interesser her i livet. Klikker du deg inn på hans egen hjemmeside på Internett, finner du linker til både Black Sabbath og Playboy.

Der finner du også Lise Irene Fylling Stenberg, som blir presentert som hans «elskede og samboer» - og hele seks versjoner av verdens lengste skihopp (219,5 meter i Planica 20. mars 1999): The movie, The flight, The landing, Wings, World Record og Rock'n Roll movie.

Det siste er vel uttrykk for at det er viktig å ta vare på de gode øyeblikkene i hoppsporten. For dem trenger det ikke bli så mange av. Det vet Tommy, som landet på en 49. plass i NM, knappe året etter at han 17 år gammel ble v

erdensmester i Thunder Bay 18. mars 1995. - Ræva hopping, sa Tommy den gangen. Og det har gått litt på stumpen i årene etterpå også, både for ham og for resten av det norske hopplandslaget.

Men med tilstrekkel ig oppdrift i bakken kan det kanskje skje et under i denne søte juletid. Landslagssjef Hroar Stjernen er nøktern foran dagens åpning av den tysk-østerrikske hoppuka, men fast i troen på at Tommy Ingebrigtsen har det som skal til for å utrette mirakler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer