Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sultestreiker på sykehuset

TRONDHEIM (Dagbladet): En pasient ved Sør-Trøndelag psykiatriske sykehus, avdeling Brøset, sultestreiker nå på 20. døgnet. Han mener seg utsatt for et fysisk overgrep ved sykehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sultestreiken er en protest mot at hans klage på behandlingen ikke har fått medhold.

En episode for flere måneder siden fikk den psykiatriske pasienten til å sende en klage til Helsedepartementet, som sendte den videre til Statens helsetilsyn og Fylkeslegen i Sør-Trøndelag.

- Forholdet ble også anmeldt til politiet. Vi har skrevet til pasienten at han kanskje bør holde seg til anmeldelsen i denne omgang, sier Jon Dalseth hos Fylkeslegen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling