Sultne dyrepassere spiste dyrene

Små barn gråter, og gåsa Gustav savner haremet sitt. Kreuzberg zoo blir aldri den samme etter at de ansatte begynte å spise opp dyrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den lille dyreparken i Kreuzberg i Berlin er blitt et trist syn. Foreldre prøver å trøste gråtende unger som savner favorittdyrene sine. Gassen Gustav er tydelig deperimert. Vingene henger rett ned, og han rusler målløst rundt mens han lurer på hvor det ble av alle elskerinnene hans.

De har forsvunnet de siste dagene. Fire ender og sju høner er også dypt savnet.

Spist opp

De ansatte i parken slikker seg godt rundt munnen, og holder seg på de mette magene. De har nemlig spist opp hele haremet til Gustav, i tillegg endene og hønene.

Årsaken er selvfølgelig alt hysteriet om hvor farlig det er å spise kjøtt for tida.

Kugalskap, skrapesjuke og salmonella har gjort at tyskerne er svært forsiktige med å å hive nedpå ku, okse, sau, lam, kylling....

For seig

Tyskerne har overlevd på pølser den siste tida. Helt til meldingen kom om at flere tyske griser er foret med samme type anabole steorider som gjorde at kvinnelige østtyske idrettutøvere svømte like raskt som menn - og fikk hår på brystet, skriver den britiske avisa Independent. Dermed var det slutt på pølsefesten også.

Gamle Gustav var den eneste gåsa som overlevde massakeren i Kreuzberg zoo. Dyrepasserne mente han var så gammel, at han sikkert var seig.