Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sultne tigre spiste vokteren

Fire tamme, men sultne tigre angrep og drepte sin vokter Ya Fu i en kombinert restaurant og dyrehage i Thailand i dag. Tigrene hadde ikke fått mat på mange dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Baana Sua, Restaurant Tigerhuset, ligger cirka 800 kilometer nord for Bangkok. Tigrene der hadde ikke fått mat på mange dager fordi det gikk dårlig med restauranten og innehaveren ikke hadde råd til tigermat, fortalte en politimann. Dyrene gikk til angrep på vokteren mens han arbeidet inne i buret deres.

Baan Sua har ti tigre samt fugler og flere andre dyr i mini-dyrehagen som skal trekke turister til restauranten. Men de siste seks månedene har det vært langt mellom kundene på Baan Sua. Nå har myndighetene beordret restauranten stengt.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling