Sunniva (23) bisettes: - Elsker deg

Sunniva Borgen døde av skadene hun ble påført etter en voldshendelse natt til 12. september. Torsdag bisettes hun i Eidsvåg kirke.

BISETTES: Sunniva Borgen bisettes torsdag i Eidsvåg kirke. 23-åringen døde av skadene hun ble påført etter en voldshendelse i Bergen. Foto: Richard Halland
BISETTES: Sunniva Borgen bisettes torsdag i Eidsvåg kirke. 23-åringen døde av skadene hun ble påført etter en voldshendelse i Bergen. Foto: Richard Halland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var natt til søndag 12. september at politiet rykket ut til en alvorlig voldshendelse i Åsane i Bergen.

På adressen ble en kvinne - 23 år gamle Sunniva Borgen - funnet hardt skadd. Hun døde fem dager seinere på Haukeland sykehus.

Torsdag bisettes Borgen i Eisvåg kirke, som ifølge Bergensavisen er fullsatt. Ved siden av kista står et rosehjerte fra familien, med påskriften: «Vi elsker deg for alltid».

- Familien er fortsatt sterkt preget og i dyp sorg over å ha mistet en datter og søster, sier familiens bistandsadvokat, Beate Hamre, til Dagbladet.

Har beslaglagt gjenstand

En mann i slutten av 20-åra ble pågrepet i nærheten av leiligheten kort tid etter at Borgen ble funnet skadd, og er nå varetektsfengslet og siktet for drap.

Han skal ha gjort motstand under pågripelsen, og politiet tok i bruk pepperspray.

Borgen, som skal ha hatt en relasjon til den siktede mannen, ble aldri avhørt av politiet. Snart tre uker etter at episoden fant sted har heller ikke den drapssiktede mannen ønsket å forklare seg.

Mannens forsvarer, Torbjørn Sognefest, har ikke ønsket å kommentere hvordan han stiller seg til siktelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer