Sunnmøring vant 54 millioner på jackpot-spill

Vant 1 million kroner dagen før.

NETTSPILL: På dette spillet vant sunnmøringen 54 millioner. Foto: Skjermdump
NETTSPILL: På dette spillet vant sunnmøringen 54 millioner. Foto: SkjermdumpVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-årene fra Sunnmøre vant tirsdag hele 54,3 millioner på nettspillet Hall of Gods hos nettspillselskapet Betsson.

Dette er den tredje største pengespillgevinsten i Norge noensinne.

Den heldige sunnmøringen vant dagen før over en million kroner hos samme spillselskap, og er dermed sterk kandidat til tittelen "Norges heldigste mann".

- Jeg er helt i sjokk. Først så trodde jeg det var en spøk, så jeg begynte å telle på summen. Da ble jeg enda mer usikker, men så skjønte jeg at det stemte , sier storvinneren til nettspilleselskapets blogg, teambetsson.wordpress.com

Vant flere ganger Kjempegevinsten kommer bare et drøyt år etter at Betsson utbetalte tidenes største norske spillgevinst i Norge på 92,4 millioner til en mann i 20-årene fra Hordaland.

En gevinst som også står i Guinness Rekordbok som største nettspillgevinst i verden.

Før den heldige sunnmøringen i morges kunne innkassere 54 millioners jackpotten hadde han allerede vunnet store penger på andre nettspill fra Betsson.

Mandag kveld vant han nemlig en jackpot på spillet Super Lucky Frog på over 450.000 kroner.

Deretter vant han ytterligere over 700.000 kroner på Hall of Gods, gevinster som gjorde at han totalt var oppe i over en million kroner før han kunne innkassere over 54 millioner tidligere i dag.

Heldig I følge Betsson er oddsene for dette omtrent det samme som å bli truffet av lynet to ganger.

- Dette må være en av Norges heldigste menn. Selv synes jeg det er utrolig gøy å dele ut enda en kjempegevinst til en av våre norske kunder, smiler Country Manager i Betsson Paul Myklebust.

Mannen fra Sunnmøre ønsker å være anonym, og blitt tilbudt økonomisk rådgiving samt oppfølging fra spillselskapets eksperter.

Som «sunnmøringer flest» tar han gevinsten med ro og har ingen planer om en stor kjøpefest med det aller første.

- Jeg skal betale litt gjeld, så får vi se hva som skjer etterpå. Jeg har ikke rukket å tenke så mye på hva jeg vil bruke pengene til, så det tar vi senere, avslutter vinneren.