Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sunnmørsprest incestsiktet

Den utuktssiktede presten fra Sunnmøre er varetektsfengslet i ytterligere tre uker. 41-åringen er siktet for incest mot sin 16 år gamle datter og for utuktig omgang med en kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet taus om prest på Nordmøre

Mannen har vært sammenhengende fengslet siden 19. november. Prestens forsvarer, advokat Stig Rekdal, sier til NTB at han vil påkjære rettens avgjørelse til lagmannsretten.

Presten har sittet i varetekt siden 20. november i fjor. Mandag ble han framstilt for fornyet fengsling i tre uker. Kvinna, som hadde presten som sjelesørger, anmeldte ham for utuktig omgang. Ifølge Aftenposten har ikke 16-åringen anmeldt faren sin. Siktelsen er basert på det som er kommet fram i avhør. Barnevernet har begjært omsorgsovertakelse for fem av de seks barna til presten.

- Jeg føler meg allerede dømt, sier han til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling