Sunt å bli bortført

En akademiker i Kanada har funnet ut at det er sunt å bli bortført av romvesener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Antropologen med det norsk-klingende navnet Krista Henriksen har akkurat tatt en Mastergrad ved British Columbias Simon Fraser Universitet, med en studie av folks personlige opplevelser av å bli bortført av romvesener. Hun har kommet fram til at det var en positiv opplevelse for de fleste.

- De forteller folk at de ikke er alene, at de er spesielle, og at det er en grunn til at de er valgt ut, sier hun til The Edmonton News.

Selv tenker du kanskje at det hadde vært en fryktinngytende opplevelse å bli bortført av romvesener, men det er bare mindretallet som opplever det som skremmende. I hovedoppgaven hennes har hun snakket med 60 menn og kvinner som hevder de er bliltt bortført av fremmede vesener.

De fleste skal ha blitt fortalt at verden står overfor alvorlige problemer, men at de var pekt ut til å gjøre noe med dem.

- Det er lett å avfeie grupper som mener de har blitt bortført, men ved å studere dem gir det oss et bedre grunnlag for å forstå hvem vi egentlig er, sier hun ifølge Ananova.

Og selv er Krista etter sigende skeptisk til om noen i det hele tatt har blitt bortført av romvesener.

GODE PÅ BUNNEN: Romvesener er i all hovedsak snille viser en ny hovedoppgave fra Kanada.