Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Super- tramps comeback

PARIS (Dagbladet): Supertramp, supergruppa fra 70- 80-åra, er tilbake i ny, eldre utgave. Den første CD-en på ti år, «Some Things Never Change» - på markedet 25. mars - ble lansert i Paris i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Veteranene Rick Davies (idi, sangtekster, musikk, sang og keyboard) og John Helliwell (blåseinstrumenter) hadde det riktig moro på pressekonferansen. Blant annet fordi de begge er eldre enn Clinton.

- Men han rocker ikke, sa Helliwell og gliste.

- Vi kjører gjennom livet på rullebrett.

Davies og Helliwell hadde samme «look» i går. Halvlangt hår og skjegg. Definitivt 70-tallsstil. Men hvorfor ventet de så lenge?

- Jeg tok det med ro, sier Davies. Han spilte jazz. Helliwell gikk på musikkcollege. Ideen og låtene modnet litt etter litt.

Det er franske EMI som utgir plata. Supertramp tok ikke Paris med storm.

- Det tok oss helvetes lang tid. Første gang vi spilte her må det ha vært seks betalende i salen. Vi var flere i bandet. Nå er det omvendt, sier Helliwell.

De synes det er et helvetes bra band og at det var suverent å spille inn direkte i studio, uten datamaskiner og teknologi. I tillegg til de to er det bare Bob Siebenberg på trommer som er med fra gamle dager.

MODNE: Supertramp tok ikke Paris med storm, men synes de er et helvetes bra band.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media