Superduellen glapp for Johnson

Etter to år med skader og problemer var Michael Johnson endelig friskmeldt til søndagens superduell mot Maurice Greene på 200 meter i det amerikanske mesterskapet i friidrett. Men slik gikk det ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter gårsdagens trening måtte han melde pass på grunn av en ny skade. - Jeg kjente det strakk til i høyre bein under treningen, og vil ikke risikere noe. Tror ikke det er alvorlig, men velger å droppe søndagens konkurranse for ikke å ødelegge resten av sesongen, sa en tydelig skuffet Johnson.

Verdensrekord

Mange hadde gledet seg til søndagens superduell. Greene satte i forrige uke verdensrekord på 100 meter og rapporteres å være i kanonform.

Også Johnson har formen inne, men nå går det ennå noen uker før de to møtes på banen.

- Det kommer flere sjanser. Hadde det vært VM-finale søndag hadde jeg trolig løpt, fortsatte Johnson og la til at det ikke er frykten for Greene som stoppet ham.

- Jeg ser alltid fram til å løpe mot de som vil løpe mot meg, sa Johnson kryptisk før han reiste hjem for å hvile. Han tester beinet igjen mandag og håper han rekker stevnet i Lausanne fredag.

Ikke ødelagt

- Dette er skikkelig skuffende. Følte at jeg jeg nærmet meg storformen og nivået jeg holdt for et par år siden. Nå får vi vente å se, sesongen er heldigvis ikke ødelagt ennå, avsluttet verdensrekordholderen på 200 meter.

(NTB-Reuters):