32 PROSENT: Mangemilliardæren Donald Trump øker ledelsen i det republikanske feltet av håpefulle presidentkandidater. I en ny meningsmåling har han støtte av 32 prosent av de spurte. Foto: Keiko Hiromi/Polaris
32 PROSENT: Mangemilliardæren Donald Trump øker ledelsen i det republikanske feltet av håpefulle presidentkandidater. I en ny meningsmåling har han støtte av 32 prosent av de spurte. Foto: Keiko Hiromi/PolarisVis mer

Supermåling for Donald Trump som øker ledelsen

Populær blant republikanerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mangemilliardæren Donald Trump øker ledelsen i det republikanske feltet av håpefulle presidentkandidater. I en ny meningsmåling har han støtte av 32 prosent av de spurte.

Republikanske velgere viser ingen tegn til å gå lei av den høyrøstede eiendomsmogulen som har dominert scenen siden han dukket opp med grove anklager mot mexicanske innvandrere og trakassering av sine rivaler.

Ifølge den siste meningsmålingen til Reuters/Ipsos har Trump nesten 32 prosents støtte blant republikanske velgere, noe som er en oppgang på 8 prosentpoeng siden forrige uke.

Trump har nesten dobbelt så høy oppslutning som sin nærmeste konkurrent, tidligere Florida-guvernør Jeb Bush, som har 16 prosent. På tredjeplass kommer kirurgen Ben Carson med 8 prosent.

Selv når Trump blir satt opp mot sine rivaler, leder han klart med 44 prosent mot Bushs 29 prosent og Carsons 25 prosent.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram