Supermodell (20) hoppet trolig i døden

New York-politiet etterforsker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Modellen Ruslana Korsjunova (20) døde momentant etter at hun falt fra stor høyde i New York i natt norsk tid. Det antas at hun hoppet fra leiligheten sin, skriver nettutgaven av New York Post.

- Jeg hørte et høyt smell, og trodde hun var blitt påkjørt, forteller Patrick (32), en elektriker, til avisa.

Politiet har ikke funnet tegn på kamp i leiligheten i det ni etasjer høye bygget i det fasjonable finansdistriktet på Manhattan. Derimot var bygningsnetting rundt balkongen tilsynelatende kuttet opp.

Det antakelige selvmordet er en gåte for venner og bekjente.

- Jeg skjønner ikke hvorfor hun skulle ville gjøre noe slikt. Hun kom nettopp tilbake fra en jobb i Paris og syntes å være på toppen av verden, forteller en venn til New York Post.

Korsjunova ble oppdaget av Model 1 i 2003, og har prydet omslaget på russiske Vogue og franske Elle. I tillegg har hun deltatt i annonser for blant andre DKNY, Vera Wang og Christian Dior. Vogue utropte henne til «det neste store» i et portrett for tre år siden.

BEGIKK ANTAKELIG SELVMORD: Ruslana Korsjunova (20), som opprinnelig var fra Almaty i Kasakhstan, hadde en strålende karriere i New York, og venner begriper ikke hvorfor hun skulle ville ta livet av seg. Foto: DIANE BONDAREFF/AP/SCANPIX
BEGIKK ANTAKELIG SELVMORD: Ruslana Korsjunova (20), som opprinnelig var fra Almaty i Kasakhstan, hadde en strålende karriere i New York, og venner begriper ikke hvorfor hun skulle ville ta livet av seg. Foto: DIANE BONDAREFF/AP/SCANPIX Vis mer
Supermodell (20) hoppet trolig i døden