Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Superreservene

Manchester United - Sheffield Wednesday 3-0. Tre nye S-er for Alex Ferguson: Solskjær, Sheringham og Scholes. Alle med scoringer i går. - Wonderful, sier sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er strålende fornøyd med et nytt, hyggelig problem: Det blir vanskelig å plukke startmannskap mot Juventus i Mesterligaen onsdag.

Ole Gunnar Solskjær og Teddy Sheringham kalles de glemte spissene i England. Det var før kampen mot Petter Rudi og Sheffield Wednesday. Nå hylles de som helter i Manchester.

Manager Ferguson fryktet kampen mot Sheffield W etter megasuksessen mot Arsenal sist onsdag. Det samme gjorde Ole Gunnar Solskjær.

- Vi må konsentrere oss og ta èen kamp om gangen. Sheffield W er gode, sa Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet sist onsdag.

Ole Gunnar tok oppgaven på alvor. Allerede fra start i går viste han vei. Det gikk ikke mange minuttene før Ole Gunnar begynte å nærme seg Sheffields gode keeper Srnicek.

Ole slår til

Det var Ole Gunnar Solskjær som åpnet scoringsballet: Et nydelig angrep, der ballen var innom fire United-spillere før Ole Gunnar dundret kula i mål.

- You are my Solskjær, my only Solskjær. You make me happy, sang fansen.

De blir aldri mette av Ole Gunnars egenskaper som målscorer.

  • Ti minutter etter scoringen var han på farten igjen - denne gangen som spilleopplegger. Han kom seg fri på høyresida og pasningen traff Teddy Sheringhams hode. Ballen suste inn i hjørnet - utakbar for keeper.

Manchester United fortsatte med høyt press etter pausen, men det ble med ett mål til. Nok en S, Paul Scholes, tegnet seg på scoringslista. Han spilte vegg med Sheringham, og dundret ballen i mål.

  • Kampen var definitivt over, selv om Ole Gunnar holdt på å gjøre det igjen da han like før slutt dundret ballen like til side for Sheffields keeper.

- Det var godt for Ole og Teddy Sheringham at de scoret. Nå har de selvtillit til å spille hvilken som helst kamp, og det trengs nå mot slutten av sesongen, sier manager Alex Ferguson.

Reservelaget

Manchester United valgte å spille med et tilnærmet reservelag mot Sheffield Wednesday:

Peter Schmeichel, Ronny Johnsen, Henning Berg, David Beckham, Ryan Giggs, Dwight Yorke og Andy Cole hadde fått fri.

I tillegg tok Ferguson utJaap Stam og Roy Keane etter den tredje scoringen.