FORFULGT AV BRÅKMAKERE: - De hadde bestemt seg for å lage dårlig stemning, sier Thomas Norbeck (19) om gruppen som fulgte etter ham da han gikk av bussen på Prinsdal natt til søndag. Foto: Privat
FORFULGT AV BRÅKMAKERE: - De hadde bestemt seg for å lage dårlig stemning, sier Thomas Norbeck (19) om gruppen som fulgte etter ham da han gikk av bussen på Prinsdal natt til søndag. Foto: PrivatVis mer

Superslankeren Thomas (19) slått og sprayet av ukjente angripere

Slik så Thomas Norbeck (19) ut etter nattlig angrep på byen i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På vei hjem fra byen natt til i dag, ble Thomas Norbeck (19) - kjent fra slankeprogrammet The biggest loser - banket opp og og sprayet med maling.

Såvidt han kan se skjedde angrepet uten noen som helst grunn.

- Det var noen jenter og en fyr jeg ikke vet hvem er. De hadde bestemt seg for å lage dårlig stemning, sier han til Dagbladet.

- Skrek og hoiet Over 30 timer senere, er han fortsatt sterkt forslått, og har måttet rense øynene for spraymaling på Legevakta.

Det begynte da han og tre venner gikk av bussen i et boligstrøk på Prinsdal. Det var sent på natta. Klokka var mellom tre og halv fire.

- Noen jenter fulgte etter oss. De skrek og hoiet.

Stemningen ble utrivelig, men Norbeck og de andre fortsatte å gå. De viste tydelig at de ikke ville ha noe trøbbel. Det var da det skjedde, det som etterlot Norbeck slik som bildene viser.

- Full panikk - En av jentene kom løpende etter, og begynte å slå etter meg, forteller han. I det han prøvde å skyve henne unna, hørte han en mannsstemme bak seg.

- Jeg så ikke hvem det var, men han sprayet meg med malingspray. Så ble jeg slått bevisstløs. Det neste jeg husker, er at jeg våknet og hørte ukjente stemmer rundt meg, forteller Thomas Norbeck.

Også etter at han hadde svimt av, skal angriperen ha fortsatt å slå. Noen minutter senere kom han til seg selv, med øynene fulle av malingspray. Han skjønte ingenting av hva som skjedde rundt ham.

- Jeg fikk full panikk, mistet all kontroll, rett og slett.

- Tilfeldig angrep Heldigvis var vennene fortsatt rundt ham.

- Det endte med at kjæresten til venninna mi ringte etter politi og sykebil. Så snakket jeg litt med politiet, og så var det rett på Legevakta for rensing av øyne og sjekk av slagene jeg hadde fått.

Først ved halv åtte tida søndag morgen var Norbeck hjemme.

- Hva tror du var grunnen til at dette skjedde?

- Det er mest sannsynlig bare en misforståelse. Jeg føler at det var et tilfeldig angrep, sier Thomas Norbeck.

Overvåkingskamera Han har politianmeldt saken, og er godt fornøyd med hvordan politiet tok imot ham.

Fordi gjengen han mistenker for angrepet kom med samme nattbuss som han selv, har han godt håp om at politiet skal ta dem. Allerede der var det krangel og bråk.

- Og på bussen er det overvåkingskamera, sier Thomas Norbeck.

FULL PANIKK: - Jeg fikk full panikk, mistet all kontroll, forteller Thomas Norbeck. Foto: Privat
FULL PANIKK: - Jeg fikk full panikk, mistet all kontroll, forteller Thomas Norbeck. Foto: Privat Vis mer