Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Suppegjøker reddet gresskar

De 53 gresskarene trodde de var reddet, da Gresskarenes frigjøringsfront tok seg av dem. De kunne ikke ha tatt mer feil!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Medlemmer av den belgiske grenen av Gresskarenes frigjøringsfront tok seg inn i en rekke hager i byen Leuven, og frigjorde 53 gresskar som ble misbrukt som hagedekorasjoner til Halloween.

Men gresskarene fikk aldri friheten tilbake. De led en skjebne verre enn døden.

Aksjonistene la igjen klistremerker ved alle gresskarene de hadde frigjort, der det gikk fram at gresskarene skulle gis til noen som ville bruke dem på en riktig måte.

Deretter sendte de alle gresskarene til organisasjonen «Food not bombs», som vil koke suppe på gresskarene, og dele den ut til fattige mennesker.

Aktivistene i frigjøringsfronten sendte en pressemelding til det belgiske nyhetsbyrået Belga, der de tok på seg ansvaret for gresskar-raidet. De fortalte at de vil fortsette å gå til aksjon mot det de kaller «uvettig bruk av gresskar» så lenge det finnes fattige land.

Hele Norges coronakart