Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Surfer i stua

Hjemme-pc'en har utkonkurrert jobb-pc'en. I løpet av februar vil en million nordmenn ha tilgang på internett hjemme i stua.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Våre målinger viste at 985.000 nordmenn i januar hadde tilkobling til internett. Disse fordeles på 519.000 husstander, sier Ulf Andersen i Norsk Gallup.

Det betyr at med samme vekstrate som hittil, passeres millionen i løpet av februar. Samtidig var det i januar 912.000 nordmenn som hadde tilgang til internett på jobb eller skole.

Gallups målinger viser vekst i antall personer med tilgang til internett i aldersgruppen 40-59 år. Pensjonist-hæren til Per Øyvind Heradstveit og hans Treffpunkt for eldre er fortsatt ikke større enn den har vært hele tiden - et par prosent av alle brukerne.

Totalt har 1,7 millioner nordmenn tilgang til internett. 25 prosent av disse bruker nettet daglig.

Økningen av daglige brukere har også gitt leser-rekorder for nettavisene, men Norsk Gallup vil ikke komme med tall på dette før i april. Begrunnelsen er at kvartalsmessige målinger skal gi mer pålitelige endringstall enn månedlige målinger.

(NTB)

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media