Surrogatmoren til bin Ladens barnebarn angrepet - aborterte

- Det er skjebnen, konstaterer Omar bin Laden (29).

BARNLØSE: Omar bin Laden (29) og kona Zaina (54), tidligere Jane Felix-Browne, inngikk avtale med 24-årige Louise Pollard om at hun skulle bære fram barna deres. Nå har hun spontanabortert. Foto: ASMAA WAGUIH/REUTERS/SCANPIX
BARNLØSE: Omar bin Laden (29) og kona Zaina (54), tidligere Jane Felix-Browne, inngikk avtale med 24-årige Louise Pollard om at hun skulle bære fram barna deres. Nå har hun spontanabortert. Foto: ASMAA WAGUIH/REUTERS/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Kvinnen som skulle bære fram Omar bin Laden (29) og hans 54-årige kone Zainas barn, har spontanabortert etter at hun ble angrepet i Syria, skriver Mailonline.co.uk.

Surrogatmoren, engelske Louise Pollard (24) ventet tvillinger som var unnfanget med bin Ladens sperma og konas egg. Siden Omar er et av Osama bin Ladens til sammen 19 barn, ville tvillingene blitt den terrorettersøkte saudiaraberens barnebarn.

Slått ned Pollard forteller at hun var på vei fra en kafé til hotellet da hun ble angrepet av to menn. Uten et ord slo de henne i bakken og etterlot henne med et blått øye og sår på armer og bein.

24-åringen maktet selv å ta seg til rommet sitt og fikk varslet om hendelsen. På sykehuset ble det konstatert at hun hadde spontanabortert.

Hun har valgt ikke å melde angrepet til politiet, og sier til den britiske tabloiden at hun ikke aner hva som kan være motivet for overfallet.

- Men både i Storbritannia og Midtøsten er jeg blitt gjenkjent som «den vestlige kvinnen som bærer bin Laden-barn», sier hun.

Ikke flere forsøk Pollard har tidligere båret fram barn for andre, men sier nå at hun ikke vil stille seg til disposisjon for bin Laden igjen. Hun avviser at beslutningen har noe å gjøre med forbindelsen med verdens mest ettersøkte mann.

- Da jeg inngikk avtalen, virket de som et stabilt og lykkelig par som ville stifte familie. Bare at de har det etternavnet, trenger ikke bety at de har gjort noe galt.

Familielykken er imidlertid over for Omar og Zaina. De to har gått fra hverandre, og det har kommet fram at Omar har alvorlige psykiske problemer.

Pollard skulle få 10 000 pund (ca. 100 000 kroner) for hvert barn hun bar fram for bin Laden-paret, men sier nå at hun går med underskudd på grunn av reising, barnevaktutgifter for sin egen fireårige sønn og andre utgifter. Likevel stiller hun seg gjerne til disposisjon for andre barnløse par.

Omar bin Laden uttalte i går at det ikke fins noen sjanse for forsoning med kona. På spørsmål om reaksjonen på spontanaborten svarte han at han aksepterer det som «skjebnen».

SKULLE BÆRE FRAM BIN LADENS BARNEBARN: Louise Pollard (24) skulle få 10 000 pund for hvert barn hun bar fram for Omar og Zaina bin Laden. Nå har hun spontanabortert etter angrepet hun ble utsatt for i Syria. Foto: ALISTAIR HEAP/DAILY MAIL/SOLO/SCANPIX
SKULLE BÆRE FRAM BIN LADENS BARNEBARN: Louise Pollard (24) skulle få 10 000 pund for hvert barn hun bar fram for Omar og Zaina bin Laden. Nå har hun spontanabortert etter angrepet hun ble utsatt for i Syria. Foto: ALISTAIR HEAP/DAILY MAIL/SOLO/SCANPIX Vis mer