SUV eller cab?

Ja takk, begge deler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Denne doningen dukker opp på den internasjonale bilmessen i Los Angeles denne uka.

Navnet er Audi Cross Cabriolet quattro, og er ifølge fabrikanten et helt nytt biltema: SUV og cabriolet i ett.

Her ligger alle muligheter åpne for å få møkk eller sørpe i setene når du legger ut på bratte skogsveier eller er på vei til «hytten» for weekenden.

Men bilen er foreløpig bare ment for drømmer - og det kanskje for evig tid.

- Det er en konseptmodell. Det er usikkert om vi vil se denne bilen på norske veier i fremtiden. Men vi vil nok se deler av ideene bak og designet. Men det er heller ikke uaktuelt at bilen kan settes i produksjon, sier informasjonsmedarbeider Marius Tegneby hos bilimportøren Harald A. Møller AS.

Han mener bilen vil kunne passe for eventyreren som er opptatt av friluft, dupeditter og elektronikk. Bilen er nemlig koblet sammen med Google Earth med bilens navigasjonssystem.

Av andre opplysninger for de som måtte få lyst til å tråkke klampen i bånn på denne kjerra er at den er utstyrt med en treliters TDI-motor med 240 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Nm.

Her kan du forøvrig lese mer om Audi Cross Cabriolet quattro.

FORAN: Bilen er foreløpig bare et forskningsprosjekt, men det er tenkelig at bilen - eller deler av den vil havne på norske veier.
FORAN: Bilen er foreløpig bare et forskningsprosjekt, men det er tenkelig at bilen - eller deler av den vil havne på norske veier. Vis mer
BAK: Slik ser den ut bakfra.
NAVIGASJON: Med Google Earth på veien finner du rett fram til hytta på fjellet.