- SV er Aps største trussel

Lokal Ap-topp mener SV er den største trusselen mot en rødgrønn regjering.

EN TRUSSEL FOR JENS?: «Jeg har både ment det lenge og sagt det lenge: SV er antagelig den aller største trusselen mot en fortsatt Ap-dominert regjering med Jens Stoltenberg som statsminister», skriver leder for Elverum Ap, Bjørn Jarle Røberg-Larsen. Foto: JAQUES HVISTENDAHL
EN TRUSSEL FOR JENS?: «Jeg har både ment det lenge og sagt det lenge: SV er antagelig den aller største trusselen mot en fortsatt Ap-dominert regjering med Jens Stoltenberg som statsminister», skriver leder for Elverum Ap, Bjørn Jarle Røberg-Larsen. Foto: JAQUES HVISTENDAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Jeg har både ment det lenge og sagt det lenge: SV er antagelig den aller største trusselen mot en fortsatt Ap-dominert regjering med Jens Stoltenberg som statsminister.»

Slik begynner blogginnlegget til leder for Elverum Ap Bjørn Jarle Røberg-Larsen. Det var Dagbladets sak om at Norsk Industri mener Jens Stoltenberg er sterkere når han regjerer alene enn når SV og Sp er med, som fikk Røberg-Larsen til å skrive innlegget. Norsk Industri fikk støtte av LO-forbundet Industri Energi. - Når det gjelder industripolitikken ville det vært bedre om Jens Stoltenberg hadde regjert alene, sa leder for Industri Energi, Leif Sande, til Dagbladet.

Frykter SV- I den siste tiden har flere tatt kontakt som sier de kan velge å bli sittende hjemme eller stemme noe annet i frykt for SV, sier Røberg-Larsen til Dagbladet. Den lokale Ap-toppen ramser opp tre grunner til at SV er en trussel mot en videre rødgrønn regjering etter høstens valg:

1. Potensielle Ap- og SP-velgere frykter at SV skal få for stor innflytelse på politikken de neste årene, særlig på områder der SVs politikk skiller seg vesentlig fra Aps og Sps politikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer