FRIR TIL AP OG SENTRUM: Mandag legger SV fram et representantforslag i Stortinget med 49 forslag til bedre integrering og bosetting av flyktninger.
Foto: Hans Arne Vedlog
FRIR TIL AP OG SENTRUM: Mandag legger SV fram et representantforslag i Stortinget med 49 forslag til bedre integrering og bosetting av flyktninger. Foto: Hans Arne VedlogVis mer

SV frir til sentrum og Ap med asylforslag

Advarer mot å låse seg til Høyre og Fremskrittspartiets ideer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag legger SV fram et representantforslag i Stortinget med 49 forslag til bedre integrering og bosetting av flyktninger.

- Det er ikke sånn at Ap og sentrum må låse seg til en prosess med Høyre og Fremskrittspartiet, de har flertall også med oss. Vi er mer enn klare til å bruke det flertallet for å få gjennom fornuftige forslag, sier Lysbakken til NTB.

- Det må ikke være slik nå at Frps idé om at ingen av disse menneskene skal bli i Norge, får lov til å styre integreringspolitikken, mener han.

Etter det NTB forstår, møtes partiene bak asylforliket på Stortinget, Høyre, Frp, Ap, Sp, Venstre og KrF, til nye integreringssamtaler mandag. SV og Miljøpartiet De Grønne står utenfor prosessen. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram