Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- SV må vurdere å trekke seg fra regjering

Det mener Sosialistisk Ungdom.

MÅ VURDERE REGJERINGSSAMARBEID: Mali Steiro Tronsmoen, leder i Sosialitstisk Ungdom, går hardt ut mot eget moderparti.
MÅ VURDERE REGJERINGSSAMARBEID: Mali Steiro Tronsmoen, leder i Sosialitstisk Ungdom, går hardt ut mot eget moderparti. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Sosialistisk Ungdom (SU) mener moderpartiet SV må vurdere å gå ut av regjeringen etter at det i helgen ble kjent at rensing av CO2 på Mongstad utsettes. Partileder Kristin Halvorsen er ikke enig. Hun mener det er underordnet at prosjektet blir utsatt, og at det viktigste er at det blir noe av. — Spørsmålet om akkurat hvilket tidspunkt det kunne realiseres på, er underordnet at vi har forpliktet oss til et stort, kjempekostbart og teknologisk utfordrende prosjekt, sier Halvorsen til NRK. Hun sier at hun heller ikke frykter for SVs troverdighet, fordi «alle vet at vi har stått på enormt for å få på plass fullskala rensing på Mongstad». SU-leder Mali Steiro Tronsmoen sier SV må tenke gjennom hva partiet får igjen for å sitte i regjering, melder NTB.
— SV må ta en diskusjon om hvor lenge man kan være med på dette. Man må jo sette seg ned og diskutere om det er mulig å få gjennomslag for mer. Hvis det ikke er det, må man virkelig tenke gjennom regjeringssamarbeidet, sier hun. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!