Svært kritisk for toåring

En to år gammel gutt er bragt til sykehus med alvorlige skader etter en drukningsulykke på Hauger golfbane på Romerike i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten ble meldt savnet av sine foreldre ved 17.30-tiden i ettermiddag. Da hadde han vært borte hjemmefra i over to timer, og foreldrene hadde vært ute og søkt etter barnet.

Politiet fikk kort tid etter inn en melding om at et barn var funnet i en dam på Hauger golfbane i Nittedal. Det viste seg raskt at barnet var identisk med toåringen som var meldt savnet.

Gjenopplivning

Et helikopter fra luftambulansen var raskt på plass, og bragt gutten til sentralsykehuset i Akershus. Der ble det umiddelbart satt i gang gjenopplivningsforsøk.

- Tilstanden til gutten skal være svært kritisk, sier politiinspektør Kari Torkelsen ved Romerike politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

Ingen vitner

Det skal ikke ha vært vitner til at gutten falt i vannet, og ingen kan nå i kveld si hvor lenge toåringen har ligget i vannet.

Politiet foretar i kveld vitneavhør av folk som var på og ved golfbanen. I tillegg er foreldrene til barnet tilbud krishjelp etter den tragiske ulykken.