Trondheim

- Svært omfattende

Et renholdsanlegget på Heimdal utenfor Trondheim brant ned til grunnen natt til torsdag.

- OMFATTENDE: Det brant natt til torsdag i et renholdsverk i Heimdal i Trondheim. Politiet betegnet brannen som omfattende. Foto: Lasse Kristoffersen
- OMFATTENDE: Det brant natt til torsdag i et renholdsverk i Heimdal i Trondheim. Politiet betegnet brannen som omfattende. Foto: Lasse Kristoffersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det brant natt til torsdag i et renholdsverk i Heimdal i Trondheim.

- Det er full fyr på stedet - representanter for Retura jobber sammen med brannvesenet for å flytte unna utstyr, meldte politiet.

Operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund opplyste til Dagbladet i 3-tida at arbeidet er omfattende og at brannmannskaper jobbet for å forhindre at brannen skulle spre seg til industribygg i området.

- Det er svært omfattende, men vanskelig å si så tidlig hvordan det vil utvikle seg. Det er veldig høye flammer for øyeblikket, sa Aaslund.

Det skal ikke være ansatte på jobb i anlegget, og det er heller ikke noen bebyggelse i nærheten.

Oppdragsleder Håvard Høyem sier til Adresseavisen klokken 04.45 at det bare er litt svak, grå røyk som siver ut av bygningen.

- Vi har fortsatt en del bemanning på stedet som driver med slukking. Vi kommer til å være der til det er helt slukket, sier brannoperatør Marius Sandnes hos 110-sentralen like før klokka 05.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer