Svanhild fikk nok

TROMSØ (Dagbladet.no): Tydelig opprørt tok hun igjen etter gjentatte spørsmål om sitt kjærlighetsliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er krenkende at du, Hansen, stiller sånne spørsmål til meg! Svanhild Jensen satte i til kommunens advokat, Ulf Hansen.

Han hadde stilt en rekke spørsmål om Svanhild Jensens kjærlighetsliv, om barnefaren, om hvilke tanker hun gjorde seg om å flytte inn med sine barn til en ny mann, som hadde tre unger fra før, så fikk plutselig Jensen nok.

- Det er krenkende at du, Hansen, stiller sånne spørsmål til meg! Jeg er alene nå. Jeg kan ikke svare på hvorfor og hvorfor. Dette dreier seg ikke om den nye mannen, sa en tydelig opprørt Jensen.

Advokaten poengterte at barnevernet hadde vært bekymret over barnefarens rusproblem allerede fire måneder før førstefødte kom til verden.

- Det var en prosess! Jeg visste hele tida at ungene ikke kan leve oppi rus. Jeg visste det i tankene, men måtte psyke meg opp. Så var han jo fin i perioder og jeg håpet i det lengste at han skulle bli rusfri. Ingen kan si noe før de har vært i samme situasjon sjøl! utbrøt Jensen heftig.

Hansen trakk i retten også fram en kjæreste Jensen hadde hatt som 15-åring.

I pausen sa Jensen til Dagbladet at hun ble nervøs og stresset av spørsmålene.

- Hansen provoserer meg. Jeg har gjort mye dumt i mitt liv. Men han prøver å få det til at jeg velger dårlige typer. Ingen spør om jeg har skadet mine barn! hevdet hun.

- Har du valgt bra mannfolk da?

- Det er mitt privatliv, det vil jeg ikke svare på, sa Jensen.

KRENKET: </B> Svanhild Jensen følte at hennes privatliv ble krenket av advokatens inngående spørsmål.