Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svarer om medlemsrot

Torsdag leverte Oslo katolske bispedømme et 16 siders langt brev med svar på spørsmålene fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus om medlemsrotet.

RAZZIA: 
Politiet bærer ut beslag under razzia mot Den katolske kirke i Oslo 26. februar i år. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
RAZZIA: Politiet bærer ut beslag under razzia mot Den katolske kirke i Oslo 26. februar i år. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har nå overlevert svaret på oppfølgingsspørsmålene fra Fylkesmannen. Hele svaret er tilgjengelig på vår hjemmeside. Det er nå opp til Fylkesmannen i Oslo og Akershus å vurdere innholdet av brevet og den videre prosessen, sier Lisa Wade, fungerende administrativ leder i Oslo katolske bispedømme i en pressemelding.

En vesentlig del av det 16 sider lange svaret dreier seg om hvordan «medlem» skal defineres. I svarbrevet bruker Oslo katolske bispedømme mye plass på jussen rundt dette.

Oslo katolske bispedømme, biskopen og økonomisjefen er siktet for bedrageri av 50 millioner kroner. Alle nekter straffskyld og avviser at de har brutt loven.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media