Svarte ikke på narkospørsmål

Ari Behn ble spurt om han hadde brukt narkotika. Det svarte han ikke på denne gangen heller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Mange blir eksponert for narkotika veldig tidlig. Jeg vokste opp veldig beskyttet, og foreldrene mine tok sterk avstand fra både narkotika og alkohol. Nå som jeg er blitt eldre, har jeg støtt på problemet. Men jeg har aldri tilhørt noe belastet miljø, sa Behn på pressekonferansen.

Dermed har Behn fremdeles ikke svart på om han har brukt narkotika. Ryktene begynte å løpe etter at flørtet åpenlyst med både prostituerte og narkotika i et tv-program.

Kokain og horer

Filmen, som første gang ble vist på tv-kanalen Metropol i fjor vinter, viser angivelig Ari Behn sammen med to polske prostituerte i Las Vegas mens det nytes kokain og andre rusmidler. Behn legger ikke skjul på at dette er en del av dagliglivet i byen, skrev Dagbladet etter at skandalefilmen var vist på tv..

- Nå skal vi ned for å røyke pot (marihuana) med noen unge «brats» og to polske kjerringer, sier Behn med et sløvt blikk inn i kamera.

Noen minutter seinere filmer han at en av de polske jentene sniffer kokain fra bordet. Ved siden av ligger fire andre striper klar til bruk. Behn har selv redigert innslaget og kommer med følgende kommentar:

- Hvis noen bryter ut og sier at dette ikke er riktig, at det er feil, så raser alt.

Veltet meg i rusmidler

Noen uker seinere skriver forfatteren følgende i Aftenposten:

«Jeg har vært i Las Vegas før. Den gangen lot jeg meg forhekse av byens underlige rikdom, dens overflatiske skjønnhet og grimete prakt som lokker til seg mennesker fra alle sosiale lag og verdenshjørner. Jeg var en av dem og reiste hjem igjen etter å ha veltet meg i pengespill og rusmidler.»

Etter episoden ble Behn konfrontert med narkoryktene.

- Jeg tar sterkt avstand fra narkotika og berømmer alle mennesker som engasjerer seg mot det, sa han.

- Har du selv brukt stoff?

- Det behøver jeg ikke svare på, svarte han nølende.

Narkoflørten har satt sin nene i kok hos mange. Tidligere soussjef ved Det Kongelige Norske Slott, Carl-Erik Grimstad, sa det slik i en kronikk i Dagbladet.

«Utsiktene til at nordmenn flest skal tiljuble Ari Behn i karjol på vei opp Karl Johan med prinsessen ved sin side, forutsetter et kollektivt norsk ecstasyinntak».

<B>VIL IKKE SVARE: Ari Behn ønsker fremdeles ikke å svare på om han har brukt narkotika.