Svarte på Trumps «pussy»-utspill: - Donald takler ikke å tape

Dagbladet møtte Ted Cruz i Manchester.

KAMPANJETUR:Presidentkandidat for Republikanerene, Ted Cruz, møtte på dineren Red Arrow i Manchester, New Hampshire i dag. Et gigantisk pressekorps hadde møtt opp for å høre hva Cruz hadde å si om Donald Trumps «pussy»-uttalelser. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KAMPANJETUR:Presidentkandidat for Republikanerene, Ted Cruz, møtte på dineren Red Arrow i Manchester, New Hampshire i dag. Et gigantisk pressekorps hadde møtt opp for å høre hva Cruz hadde å si om Donald Trumps «pussy»-uttalelser. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE (Dagbladet): Det gikk et støkk gjennom Verizon Wireless Arena i natt, da Donald Trump holdt sitt siste velgermøte før primærvalget i New Hampshire. 

Da han skulle kommentere motkandidat Ted Cruz' negative holdning til forhørsmetoden vanntortur, ropte en publikummer foran ved scenen noe som for de fleste i salen var utydelig. Trump selv oppfattet det imidlertid, og gjentok budskapet til hele arenaen.

- Hørte dere hva hun sa? Jeg regner ikke med mange av dere kommer til å gjenta dette. Hun sa han er en «pussy» sa Trump til stor applaus og latter fra salen.  

- Takler ikke å tape Ted Cruz møtte i dag opp utenfor dineren Red Arrow i sentrum av New Hampshires største by Manchester. Foran et pressekorps på flere titalls journalister og fotografer, svarte Cruz på kommentaren fra «The Donald».

- Donald takler ikke å tape veldig godt og hans sedvanlige svar er å begynne med fornærmelser, sa Cruz bare fem timer før valglokalene stenger i New Hampshire tirsdag. - Som vanlig er fornærmelsene ganske dumme og respektløse, sa Cruz. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer