Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svartkledd «sextorturist» hevder kjellervoldtekt var frivillig

Forklarte seg om makaber kidnappingsvoldtekt i dag.

GJENOPPLEVDE MARERITTET: Retten var i dag på befaring i skrekkjelleren der en kvinne skal ha vært utsatt for en grotesk, timelang voldtekt, og vært holdt fanget over lengre tid. Foto: Stefan Lindblom/HBG-BILD/Expressen
GJENOPPLEVDE MARERITTET: Retten var i dag på befaring i skrekkjelleren der en kvinne skal ha vært utsatt for en grotesk, timelang voldtekt, og vært holdt fanget over lengre tid. Foto: Stefan Lindblom/HBG-BILD/Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 47-årige svensken møtte i dag i retten.

Mannen er, etter å ha annonsert etter underdanige sextisper på nettet, tiltalt for flere grove sexovergrep. Det mest alvorlige fant ifølge tiltalen sted i 2005, da han skal ha kidnappet, bundet fast og voldtatt en kvinne (30) over lang tid.

Svartkledd møtte mannen i retten. Han har overfor politiet innrømmet at han hadde seksuelt samkvem med fornærmede, men hevdet dette var frivillig også fra hennes side.

30-åringen krever 227 600 svenske kroner i erstatning, skriver Expressen.

Fraktet i bagasjerommet De to møttes på Internett, det første fysiske møtet var på en rasteplass. Der fant det første overgrepet sted.

47-åringen skal ha bundet fast kvinnen til et bord, festet hendene hennes, pisket og voldtok henne.

Så skal han ha hengt henne etter metallenker fra taket, og fortsatt å piske henne.

Ifølge tiltalen la han så den handlingslammede kvinnen i bagasjerommet på bilen sin, og kjørte til huset som i svensk presse bare omtales som «skrekkhuset» Vrangelsro utenfor Halmstad.

- Ingenting har skjedd mot noens vilje, sa hans advokat Leif Silbersky til svenske medier etter rettsmøtet.

Hjelpeløs Det var i skarp kontrast til aktor Lena Lithners åpningsinnlegg.

- Voldtekten har vært grov, offeret var helt hjelpeløst, sa Lithner, ifølge Aftonbladet.

I den tolv kvadratmeter lille skrekkjelleren, i huset der inngangspartiet prydes av en teddybjørn og en tom flaske blank sprit, fortsatte så overgrepet.

Etter den angivelige voldtekten stengte mannen porten til kjelleren, mens kvinnen forble fastspent. Gjøre fra seg måtte hun i en voksenbleie.

Videobevis Retten var på befaring i huset i dag, ifølge Expressen.

- Han har pisket og voldtatt henne, blant annet ved å føre flere gjenstander inn i henne, erklærte aktor Lithner i retten.

Der mannen hevdet kvinnen var med på alt, hele veien, har hun selv fortalt om desperasjon og frykt i avhør:

- Jeg trodde det var slutten, har kvinnen forklart politiet.

Saken er i utgangspunktet berammet til å vare i tre dager, men vil trolig ta lengre tid. I retten i dag kom det fram at aktiviteter som har funnet sted i kjelleren var filmet.

47-åringen skal selv figurere på filmen.

SPRIT OG TEDDYBJØRN: To frilansfotografer kom ved en tilfeldighet over huset i Vrangelsro utenfor Halmstad. Foto: Niklas Henrickzon/Expressen
SPRIT OG TEDDYBJØRN: To frilansfotografer kom ved en tilfeldighet over huset i Vrangelsro utenfor Halmstad. Foto: Niklas Henrickzon/Expressen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media