- Svekker politikkens troverdighet

Raymond Johansen tar oppgjør med First House

OPPGJØR: Ap-sekretær Raymond Johansen bekrefter at det lenge har vært reaksjoner i Ap på at tidligere nære medarbeidere av Jens Stoltenberg ved SMK bruker sin nære relasjon i markedsføringen av sine rådgivningstjenester. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagblasdet
OPPGJØR: Ap-sekretær Raymond Johansen bekrefter at det lenge har vært reaksjoner i Ap på at tidligere nære medarbeidere av Jens Stoltenberg ved SMK bruker sin nære relasjon i markedsføringen av sine rådgivningstjenester. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagblasdet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ap-sekretær Raymond Johansen går nå ut med krass kritikk av tidligere Ap-topper i First House. Han mener de bidrar til å svekke politikkens troverdighet.

Onsdag avdekket Aftenposten at First House markedsfører sine rådgivningstjenester blant annet ved å henvise til bakgrunn fra Statsministerens kontor.

Markedsført Jens-kontakt Ap-sekretær Raymond Johansen sier nå til Dagbladet at han har merket seg hvordan tidligere nære rådgivere for Jens Stoltenberg i First House bruker denne nærheten til den tidligere statsministeren i sin markedsføring.

Han mener tidligere Ap-toppene og sentrale rådgivere for Stoltenberg gjennom sin nye rolle i First House bidar til å svekke politikkens renommé.

• Les også: First House-toppens svar.

- Svekker politikken - Bjarne Håkon Hanssen var en meget dyktig statsråd og en sentral Ap-profil. Andre sentrale medarbeidere har gått ut, de har tatt med sine kontakter og sitt nettverk, og benytter dette nettverket for det det er verd.

Det er lite å gjøre med det. Vi har ikke yrkesforbud her i landet. Men problemet er at dette bidrar til å svekke politikkens troverdighet. Det kan virke som om alt handler om spinning, ideer og nettverk. At alt er til salgs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer